Hamile Gömlek kategorisinde tavsiye ettiğimiz diğer ürünler

Hell Klar Ekose Gömlek 2006 - Sarı ürününe ait bilgiler

  • Ürün Adı :Hell Klar Ekose Gömlek 2006 - Sarı
  • En Düşük Fiyat : 168 TL
  • Ortalama Fiyatı : 252 TL
  • Firma :
  • Oylama :
  •  
  • Ürün Özellikleri

    HANGİ BEDENİ NASIL ALACAKSINIZ?


    Kolleksiyonumuzdan ürün seçerken, normal bedeninizin aynısını seçmelisiniz!.

    Örneğin : Hamilelik öncesi, yada hamileliğin ilk 3 ayında; 38 Beden iseniz : Hamile Reyonumuzdan, 38 Beden hamile giysisi almalısınız!...Aldığınız ürünü 9 ay boyunca kullanabilirsiniz ve hamilelik döneminde almış olduğunuz ürünlerimizi hamilelik bitiminden sonrada normal olarak günlük giyebilirsiniz.
    Kalıplarımızın, dizayn tasarımlarımızın, seçtiğimiz kumaşların, teknik tasarımda kulladığımız ribana, ilikli lastik ,ayarli askı, kemer, kuşak vb ayarlama sistemleri ile sorunsuz konforlu bir giysi ile rahat ve şık olacaksınız!...
    Hamileliğiniz süresince alabileceğiniz 10-15 kg'da bizden alacağınız giysileri rahatlıkla kullanabilirsiniz!..Ancak, sadece karın bölgesinden değilde; normal beden ölçülerinizdede gelişme, büyüme varsa bir beden büyüğünü almanızı öneririz!...

    Ürün Adı : HELLKLAR en yeni hamile koleksiyonu şık ve zarif bayanların hamilelik döneminde ve doğumdan sonrada beğeniyle giyebileceği ekose uzun kol gömlek.

    Ürün Detayı : HELLKLAR hamile giyimin yeni sezon ürünlerinden ekose kısa kol gömlek.sağlıklı ve kaliteli hammaddelerden üretilmiş olup titiz bir şekilde sizin için özenle hazırlanmıştır. Yumuşak bir dokuya sahiptir,30 derecede yıkanır, solma ve çekme yapmaz.Terletmez cildinize uyumludur.

    HELLKLAR: Hamile giyim elbise modelleri üretimi yapan hamile giyim markasıdır..

    Halk arasında hamile ve gebe elbisesi olarak bilinen türleriyle ünlü HELLKLAR markasına ait,hamile takım, hamile elbise modelleri, hamile gece elbisesi,hamile kapri takım, gebe ve hamilelere özel ürünler, gebe hamile iç giyim, hamile uzun gecelik, hamile dantelli elbiseler,lohusa elbise, lohusa iç giyim,hamile pantolon, hamile kot pantolon modelleri, hamile şalvar, salopet gibi bir çok ürünü bu sayfadan inceleyebilir ve sitemizden satın alabilirsiniz.


    Müşteri memnuniyeti, kaliteli ürün, hizmet ve iletişim daima önceliğimizdir. Sayın tüketici,satın almış olduğunuz bu ürünün cilt kanserine neden olabilecek hiçbir kanserojen madde içermediği AZO testi ile belgelenmiştir. Bundan sonra da yapacağınız tüm alışverişlerinizde AZO testinden geçerek hiçbir kanserojen madde içermediği belgelenmiş olan ürünleri tercih etmeniz sağlığınız açısından çok önemlidir.

    Uyarı : HİJYEN KURALLARI GEREĞİ İÇ GİYİM ÜRÜNLERİMİZDE İADE VE DEĞİŞİM YAPILMAMAKTADIR.

    Bu uygulamanın amacı müşterilerimize sağlıklı ve hijyenik ürünler sunabilmektir.

  • Ürünü Satın Almak İstiyorsanız Satış Yapılan Siteler / Tıkla Satın Al

Yorumlar

Bu Ürün Hakkında Yapılan Yorumlar

Yorum göndermek için alttaki formu kullanabilirsiniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki Alanları Eksiksiz Doldurunuz