Mürekkep Kartuşları kategorisinde tavsiye ettiğimiz diğer ürünler

HP 650 Üç Renkli Mürekkep Kartuşu (CZ102AE) ürününe ait bilgiler

  • Ürün Adı :HP 650 Üç Renkli Mürekkep Kartuşu (CZ102AE)
  • En Düşük Fiyat : 92 TL
  • Ortalama Fiyatı : 141 TL
  • Firma :
  • Oylama :
  •  
  • Ürün Özellikleri

    HP 650 Üç Renkli Mürekkep Kartuşları, net grafikler ve canlı renkler içeren yüksek kaliteli günlük belgeler ve fotoğraflar üretmenin yanı sıra baskı maliyetlerinden tasarruf etmenizi sağlar. Yeni, daha düşük bir maliyet ile üstün HP kalitesinin avantajlarından yararlanın.
    Bildiğiniz ve güvendiğiniz HP kalitesi artık her zamankinden daha uygun fiyatlı – aynı maliyete 2 kat daha fazla sayfa yazdırın1. Yıllar boyunca kalitesini koruyan canlı renkli belgeler, raporlar, resimler ve grafikler yazdırın2.
    Yepyeni Orijinal HP mürekkep kartuşlarını kullanarak leke veya sızıntılar için kaygılanmadan göz alıcı sonuçlar elde edin. Tüm Orijinal HP mürekkep kartuşları, hataya neden olmayacak şekilde tasarlanmış ve yazıcı kafası hasarını önleyecek şekilde formüle edilmiştir.
    Başarıya ulaşmanız için gerekenleri yazdırırken çevre üzerindeki etkinizi de azaltın. %70'e varan oranda geri dönüştürülmüş içerikten üretilen düşük maliyetli, Orijinal HP kartuşunu seçerek, HP Planet Partners34 aracılığıyla ücretsiz, kolay geri dönüştürme imkanı elde edin.
    <ı>1Diğer HP Deskjet mürekkep kartuşları kullanılarak yapılan baskılarla karşılaştırılmıştır. HP 301 / HP 122 ile HP 650 orijinal kartuşlarının HP tarafından açıklanan sayfa kapasitesi ve önerilen perakende fiyat karşılaştırmasına dayanır. Mevcut fiyatlar değişebilir. Gerçek kapasite kullanılan yazıcı, basılan görüntüler ve diğer etkenlere bağlıdır. Daha fazla bilgi için bkz: www.hp.com/go/learnaboutsupplies. Diğer kartuş sonuçları farklılık gösterecektir.
    <ı>2Asitsiz kâğıtlar ve Orijinal HP mürekkepleri için kâğıt sanayi öngörüleri temel alınmıştır; oda sıcaklığında renk dayanıklılığı, ISO 11798 ve ISO 18909 standardı temelinde sınanan benzer sistemlere dayanır.
    <ı>3Geri dönüştürülen malzeme yüzdesi, boş ağırlığa dayanır.
    <ı>4Programın piyasada bulunabilirliği değişiklik gösterir. Orijinal HP kartuşu iade ve geri dönüşümü, HP Planet Partners programı aracılığıyla Asya, Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika'da bulunan 47 ülkede/bölgede halen mevcuttur. Daha fazla bilgi için, şu adresi ziyaret edin: www.hp.com/recycle.

    Genel Bakış ve Spesifikasyonlar

    Genel bakış ve özellikler
    Genel Bakış
    HP 650 Üç Renkli Mürekkep Kartuşları, net grafikler ve canlı renkler içeren yüksek kaliteli günlük belgeler ve fotoğraflar üretmenin yanı sıra baskı maliyetlerinden tasarruf etmenizi sağlar. Yeni, daha düşük bir maliyet ile üstün HP kalitesinin avantajlarından yararlanın.

    • Ekonomik
    • Düşük maliyetle kaliteli baskı
    • Orijinal HP mürekkebi ile üstün sonuçlar.
    • Mavi, kırmızı, sarı

    Donanım uyumluluğu
    HP Deskjet Avantajlı Mürekkepli 2515 ve 2515 e-All-in-One Yazıcılar
    Ürün adı
    HP 650 Üç Renkli Mürekkep Kartuşu
    Yazdırma özellikleri
    Yazıcı kartuşu renkleri
    Mavi, kırmızı, sarı
    Mürekkep damlası
    2,3 pl - 8,5 pl (yazdırma moduna ve hızına bağlı olarak)
    Uyumlu mürekkep türleri
    Boya temelli
    Baskı kapasitesi (renkli)
    200 sayfa
    Sayfa üretimi dipnotu
    HP Deskjet Avantajlı Mürekkepli 2515 All-in-One Yazıcıda test edilmiştir. Ortalama değer için ISO/IEC 24711 veya HP test yöntemleri ve kesintisiz baskı temel alınmıştır. Gerçek kapasite basılan sayfaların içeriğine ve diğer etkenlere bağlı olarak büyük değişiklik gösterir. Ayrıntılı bilgi için bkz. http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
    Çevre şartnameleri
    Çalışma ısısı aralığı
    15 - 32°C
    Depolama Isısı
    -40° ile 60°C arasında
    Çalıştırma nem aralığı
    % 20 - 80 BN
    Boyutlar / ağırlık / garanti
    Paket boyutları (G x D x Y)
    113 x 37 x 115 mm
    Paket ağırlığı
    0,05 kg
    Garanti
    HP, mürekkep kartuşlarının, baskı kafalarının ve ilgili sarf malzemelerinin her birinin, garanti süresi boyunca herhangi bir malzeme ve işçilik hatası yaşatmayacağını garanti eder.
    Yasal feragatname
    HP ürün ve hizmetlerine ait yegane garantiler, bu ürün ve hizmetlerle birlikte sağlanan açık garanti bildirimlerinde sıralanmıştır. Bu belgede yazılı olan hiçbir şey ek bir garanti olarak yorumlanmamalıdır. HP, bu belgedeki teknik veya diğer hata veya eksikliklerden sorumlu tutulamaz.


    HP, REACH (Avrupa Parlamentosu ve Konseyi'nin 1907/2006 No'lu EC Mevzuatı) gibi yasal gereksinimlere uymak için ürünlerimizdeki kimyasal maddeler hakkında müşterilerimize bilgi vermeyi taahhüt eder.

  • Ürünü Satın Almak İstiyorsanız Satış Yapılan Siteler / Tıkla Satın Al

Yorumlar

Bu Ürün Hakkında Yapılan Yorumlar

Yorum göndermek için alttaki formu kullanabilirsiniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki Alanları Eksiksiz Doldurunuz