Taşınabilir Disk Aksesuarları kategorisinde tavsiye ettiğimiz diğer ürünler

Hiper HD301 2.5" USB 3.0 SATA HDD Kutusu ürününe ait bilgiler

  • Ürün Adı :Hiper HD301 2.5" USB 3.0 SATA HDD Kutusu
  • En Düşük Fiyat : 122 TL
  • Ortalama Fiyatı : 183 TL
  • Firma :
  • Oylama :
  •  
  • Ürün Özellikleri

     


    HIPER HD301 USB 3.0 TASARIM HARİKASI HDD KUTUSU

     

      

    Kendi harici diskini oluştur

    Tüketicilere en kaliteli ürünü en uygun fiyatlara sunmayı hedefleyen HIPER ailesi harddisk sorunlarınıza çözüm olmayı amaçlayan farklı ürünlerle yine karşınızda… HIPER HD301 USB 3,0 ile kendi harici diskinizi oluşturabilir,  mevcut 2,5” Sata hard disklerinizi bağımsız olarak kullanabilirsiniz. Artık 2,5” hard disklerinizi güvenle yanınızda taşıyabilirsiniz. Laptop arızalarınızda, datalarınıza ulaşmak için en büyük yardımcınız adeta cankurtaranınız olarak başucunuzda bulundurabilirsiniz.  






    Hafif ��ık Tasarım

    HIPER HD301 USB 3,0 üstündeki USB kablo dâhil sadece 68 gram ağırlığındadır. Bu Ruber hard disk kutusu elinize aldığınızda kadifemsi bir his oluşturuyor.  Hafif olmasının yanında sağlam yapısıyla darbeleri ve çizilmeleri önler. Güvenle yanınızda taşıyabilirsiniz.



    Özel Kutu kilitleme sistemi

    HD301 USB 3.0 Harddisk kutusu özel bir kilitleme sistemine sahiptir. Ürünün içine hard diskini yerleştirip kapattıktan sonra tuşuyla kilitlerseniz hard diskiniz ürünün içine tam olarak yerleşmiş ve sarsıntılardan etkilenmeyecek düzeye gelmiş olur.




    Hard diskleriniz USB 3.0 teknolojisiyle şaha kalksın!

    HIPER HD301 verilerinizi SuperSpeed USB 3.0 arayüzü özelliğine sahip ürün ile aktardığınızda yepyeni bir deneyim kazanacak ve hard disklerinizi adeta şaha kaldıracaksınız.  USB 3.0 verileri 5 Gbps/sn'lik hızlara kadar çıkarabilir. USB 2.0 ürüne göre 5 kat daha hızlı çalışan USB 3.0 teknolojisi çalışma motivasyonunuzu arttırırken aynı zamanda size fazlasıyla zaman kazandıracaktır. Ürünün kutusunda bulunan USB 3,0 veri aktrım kablosuyla istediğiniz cihazla bağlantı kurabilirsiniz. Ayrıca ürünün üzerinde güç göstergesini ve hdd veri akışını gösteren iki led bulunmaktadır.





    Özel tasarım bağlantı ayaklarıyla kolay montaj

    HIPER HD301 benzerlerinin aksine vidalı olarak değil özel olarak tasarlanmış bağlantı ayaklarıyla kolaylıkla montaj yapabileceğiniz bir yapıda üretilmiştir. Herhangi bir vidalama sistemine gerek duymadan HDD kutusunu açıp hard diskinizi yerleştirebilir ve aynı rahatlıkta kapayabilirsiniz.  

    Teknik Özelikleri:

            Super Speed USB 3.0 Arayüz (USB 2.0 ve 1.1 ile tam uyumlu)

             2.5” Sata I/II diskleri destekler.

    H   Hot Swap ve tak çalıştır (Plug&Play) özelliği.

             2 Terabyte ‘a kadar disk desteği.

             Windows2000 / XP / Vista / Windows7(32-64 bit) Sistemlerde otomatik Çalışır.

     

     


  • Ürünü Satın Almak İstiyorsanız Satış Yapılan Siteler / Tıkla Satın Al

Yorumlar

Bu Ürün Hakkında Yapılan Yorumlar

Yorum göndermek için alttaki formu kullanabilirsiniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki Alanları Eksiksiz Doldurunuz