Sanat Mimari Kitaplar kategorisinde tavsiye ettiğimiz diğer ürünler

Çiçeklerin Zarafeti ürününe ait bilgiler

  • Ürün Adı :Çiçeklerin Zarafeti
  • En Düşük Fiyat : 34 TL
  • Ortalama Fiyatı : 66 TL
  • Firma :
  • Oylama :
  •  
  • Ürün Özellikleri



    Tuva Yayıncılık olarak tasarımlarını severek takip ettiğiniz ve daha önce kendisi ile seccade modellerinden oluşan bir kitap hazırlamış olduğumuz yetenekli tasarımcı Susan Bates’in Çiçeklerin Zarafeti adlı ikinci kitabını sizlere sunmanın heyecanını yaşamaktayız.

    Birbirinden güzel modellerin süslediği parçalar arasında; yastık, masa örtüsü, puf kaplaması, duvar panosu, bardakaltlığı, defter kabı, tebrik kartı, çay havlusu, makaslık ve iğnedenlik yer almaktadır.

    Genel olarak çiçek ağırlıkta olmak üzere; çay saati, mutfak ve bahçe temalarından oluşan kitapta, 18 proje bulunmaktadır. Her bir projenin renkli ve sembollü şemalarının yanı sıra, gerekli malzeme listesi ve renk anahtarı da projenin genel ve yakın plan çekimleri ile birlikte sunulmuştur.

    Kitapta iki farklı tekniğe yer verilmiştir: Kanaviçe ve goblen. Özünde aynı olan bu iki teknik; kullanılan ilmek, kumaş ve ipliğin farklılığından dolayı farklı isimlerle anılmaktadır. Ancak her ikisinde de şemalarda verilen kareler sayılarak kumaşa aktarılmaktadır. Kanaviçede daha çok etamin, evenweave ve keten gibi kumaşlar üzerine Muline veya Koton Perle gibi merserize pamuk iplikleri ile çarpı işi şeklinde teknik uygulanırken; goblende ise kanvas adı verilen sayılabilir kumaş üzerine genellikle yün (Colbert) veya soft koton (Retors Mat) ipliklerle yarım çarpı şeklinde işleme yapılır. Bunun yanı sıra kullanılan şemalarda bir farklılık yoktur. Her iki teknik için de kullanılabilir. Yani goblen olarak işlenmiş bir yastığı, kanaviçe olarak da işleyebilirsiniz. Sadece dikkat edilmesi gereken nokta; goblende zemin doldurulması gerekirken, kanaviçede böyle bir zorunluluk olmamasıdır.

  • Ürünü Satın Almak İstiyorsanız Satış Yapılan Siteler / Tıkla Satın Al

Yorumlar

Bu Ürün Hakkında Yapılan Yorumlar

Yorum göndermek için alttaki formu kullanabilirsiniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki Alanları Eksiksiz Doldurunuz