Amfiler kategorisinde tavsiye ettiğimiz diğer ürünler

Blackstar Id Core Stereo Combo Elektro Gitar Amfi (10 Watt) ürününe ait bilgiler

  • Ürün Adı :Blackstar Id Core Stereo Combo Elektro Gitar Amfi (10 Watt)
  • En Düşük Fiyat : 838 TL
  • Ortalama Fiyatı : 1257 TL
  • Firma :
  • Oylama :
  •  
  • Ürün Özellikleri


    Blackstar ID Serisi Gitar Amplifikatörleri

    Yeni ID Serisi benzersiz yenilikler, sezgisel, geleneksel kontrol seti ve programlanabilirlik yönlülüğünü birleştiren, amfi teknolojisinde çığır açan bir başarı gösteriyor.

    Lansmanından bu yana beş yıl içinde, Blackstar gitar amplifikasyon Teknolojilerinde kullanıcılarına yenilikler sunuyor.  ID Serisi yedi yılı geçkin bir süredir teknik araştırma ve geliştirmenin zirvesini temsil eder. Eşsiz kontrolleri, Zengin efekt katı, özel  kendi ses tasarımlarını depolama ve daha sonra canlı bir ortamda yüksek performansta kullanıma olanağı sunar.


    Blackstar ID patentli uygulaması size farklı lamba similasyonları sunuyor - EL84, 6V6, EL34, KT66, 6L6, KT88 gibi lambaların tepki dinamikleri, karakteri ve hacmini size seçenek olarak sunar ve benzersiz bir deneyim ve güç çıkışı sağlar. Bu ilk kez kullanılan ve “Patent - Applied - For True Valve Power” Teknolojisidir.



    Blackstar patentli ISF kontrol  özelliği ve “Temiz Sıcak, temiz Parlak, Crunch, Süper Crunch, OD 1, OD 2”  Seçenekleri  ile altı farklı kanal, Efekt katı, stüdyo kalitesinde modülasyon,delay  ve reverb sunar, ve ayarlarınızı hafızasında saklar.



    Hazır ses bankaları, düzenlemeler  ve depolama özelliklerini size verilen Blackstar GUI yazılımı ile yönetmek oldukça basittir. Hazır ses bankaları , online topluluk üzerinden indirilebilir. USB konnektörü de modellemeleri  bilgisayarınıza doğrudan kaydetmenize olanak verir.

    MP3/line giriş ve midi footswitches ile müzik dinle, eşlik et.

    Eşsiz ton kontrolü, patentli  ISF ve “Patent - Applied - For True Valve Power”  Tasarımı size yüksek güç ve performans sunar.


    TVP

    6 Farklı Lamba Modellemesi

     Altı Farklı Lamba Seçeneği ile Dilediğinizi  Seçin ve Ton Karakterinizi Yaratın. Bu Çığır Açan Tasarım “Patent-Applied-For True Valve Power” Teknolojisi .


    3 Band EQ

    ISF Kontrolü

                                                      

    Bass, Orta ve Tiz EQ Ayarları ve patentli ISF kontrolü ile Meşhur İngiliz ve Amerikan Ton Karakterleri Arasında Size oldukça Geniş Bir Ton Yelpazesi Sağlar.


    Voice

    6 Kanal Seçeneği

    Clean Hot, Clean Bright, Crunch, Super Crunch, OD 1, OD 2. Altı Eşsiz Ses kontrolü altı farklı kanal.


    Multi Effects

    Dahili Efektler

    Stüdyo Kalitesinde Modülasyonlar, Delay, Reverb ve Fx Range

  • Ürünü Satın Almak İstiyorsanız Satış Yapılan Siteler / Tıkla Satın Al

Yorumlar

Bu Ürün Hakkında Yapılan Yorumlar

Yorum göndermek için alttaki formu kullanabilirsiniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki Alanları Eksiksiz Doldurunuz