Kaz Tüyü Yorganlar kategorisinde tavsiye ettiğimiz diğer ürünler

Taç Pearl Tek Kişilik Kaz Tüyü Yorgan Seti-1 Adet Yastık Hediyeli ürününe ait bilgiler

  • Ürün Adı :Taç Pearl Tek Kişilik Kaz Tüyü Yorgan Seti-1 Adet Yastık Hediyeli
  • En Düşük Fiyat : 298 TL
  • Ortalama Fiyatı : 1047 TL
  • Firma :
  • Oylama :
  •  
  • Ürün Özellikleri

    Taç Pearl Kaz Tüyü Yorgan Seti

    Dünyanın en doğal malzemeleri arasında yerini alan kaz tüyü, Taç kalitesi ile bir araya geliyor. Konforu ön planda tutan ve ferah bir uyku elde etmenizi sağlayan Pearl serisi çift kişilik kaz tüyü yorgan seti, antialerjik yapısıyla dikkat çekiyor. Gece boyunca ısıyı muhafaza eden ve hafifliği ile üzerinizdeki baskıyı azaltan kaz tüyü yorgan, derin bir uykuyu garanti altına alıyor. Gıdık ve sırt tüylerinden oluşturulmuş malzemesi ile birlikte gelen ürünü kullanarak, özellikle vücut sıcaklığınızı kontrol altına alabilir, tüylerin yumuşaklığını tüm gece boyunca hissedebilirsiniz.

    Nem ve yağ oluşumunu engelleyen yapısıyla sıklıkla tercih edilen kaz tüyü, aynı zamanda tozların ve kirlerin yorganınızın içerisine doluşmasının da önüne geçiyor. Bu sayede bakterilerin oluşumunun önüne geçen ürün, aynı zamanda zaman içerisinde oluşabilecek kötü kokular ile de etkin bir şekilde savaşmanızı sağlıyor. Gün içerisinde vücudunuzun ihtiyaç duyacağı enerjiyi, hızlı ve etkin bir şekilde yenilemenize yardımcı olan Taç Pearl Çift Kişilik Kaz Tüyü Yorgan Seti, beraberinde iki eşsiz hediye ile birlikte geliyor. Yorganınız ile uyum içerisinde bir kullanım sağlayabileceğiniz iki yastık hediyesi bulunan ürün, kaz tüyünün konforunu çok daha aktif bir şekilde deneyimlemenize yardımcı oluyor. Dikişleri sayesinde kolaylıkla açılabilen ve belirli aralıklarla yıkanabilen iki yastık hediyeli ürün, 30 derecede yıkanarak, rahatlıkla yeniden kullanıma hazır hale getirilebiliyor.

    %100 pamuk malzemeden üretilmiş malzemesi ile dikkat çeken kaz tüyü yorgan, dolgu malzemesinden maksimum verim almanız için tüy geçirmeyen kumaşı ile öne çıkıyor. Gece boyunca oluşabilecek tüy kaçırmaları, dolgunun dışarı çıkması ya da kir tutması gibi durumların önüne geçen 92 tel tüy geçirmez kumaş, kullanımınızı daha uzun süreli bir hale getiriyor. Taç’ın konfor ve zarafet serisi Pearl tarafından geliştirilerek, kaz tüyünün konforu ile bir araya getirilen ürünü, dilerseniz birbirinden farklı nevresim takımları ile süsleyebilir dilerseniz sade bir şekilde kullanabilirsiniz.

    Yapısı gereği kirler ile savaşan ve antibakteriyel özellikler taşıyan ürün, aynı zamanda hafifliği ile dikkat çekiyor. İnce yapısına rağmen, kaz tüyünün her zaman sıcak tutan etkisini ustaca kullanan model, Downproof malzemesi ile de uyku deneyiminizin verimini arttırıyor.

    Kazların gıdık ve sırt tüyleri kullanılarak oluşturulmuş Taç Pearl Çift Kişilik Kaz Tüyü Yorgan Seti, uyku kalitenizi arttırıcı özellikleri de beraberinde getiriyor. Yorganın çok daha yumuşak ve konforlu bir hale gelmesini sağlayan gıdık tüyleri, aynı zamanda hafifliği de beraberinde getiriyor. Hem rahat hareket edebilmeniz hem de esneklik kazanabilmeniz için yorgana yerleştirilmiş sırt tüyleri ise, kullanımınıza dayanıklılık katıyor. Kazların farklı bölgelerinden alınmış ve optimum düzeyde birlikte kullanılmış Taç kaz tüyü çift kişilik yorgan sayesinde, her sabah enerjinizi toplamış bir şekilde uyanabilir, vücudunuzu rahat bir şekilde dinlendirebilirsiniz.

    İki yastık hediyeli Taç Pearl kaz tüyü yorgan seti ile uyku deneyiminizi geliştirmek için ürünü yatak odalarınızın değişmez bir parçası haline getirebilir, kaz tüyü yorgan deneyimine rahatlıkla kavuşabilirsiniz.


    Yıkama ve Kullanım Önerilerimiz:

    30 Derecede Yıkanabilir.


  • Ürünü Satın Almak İstiyorsanız Satış Yapılan Siteler / Tıkla Satın Al

Yorumlar

Bu Ürün Hakkında Yapılan Yorumlar

Yorum göndermek için alttaki formu kullanabilirsiniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki Alanları Eksiksiz Doldurunuz